Lesaanbod bij PADELNATION

Bij PadelNation is er padelles op elk niveau. Wij bieden padellessen op maat aan. Of je nou een starter bent en nog nooit een racket in je handen hebt gehad, of een gevorderde wedstrijd speler, bij PadelNation ben je aan het juiste adres. Op dit moment geven wij de padellessen voornamelijk op het park van Tennis- & Padelvereniging Oosterpark Capelle (T.O.C.).

Soorten lessen

Onderstaand het lesaanbod. Het inschrijfformulier kunt u vinden onderaan deze pagina. 


18-weekse cursus

18-weekse groep cursus

Bij deze cursus is instroom mogelijk vanaf elk gewenst moment. Er wordt geen les gegeven in de vakantie periodes of tijdens feestdagen. Met de 18-weekse cursus heb je voor 18 lessen een garantie voor je vaste baan en tijd.

 

Groep 4 personen

Prijs: € 360,- p.p.

 

Groep 3 personen.

Prijs: € 480,- p.p.

 

18-weekse duo cursus

Bij deze cursus is instroom mogelijk vanaf elk gewenst moment. Er wordt geen les gegeven in de vakantie periodes of tijdens feestdagen. Met de 18-weekse duo cursus heb je voor 18 lessen een garantie voor je vaste baan en tijd.

 

Duo

Prijs: €720,- p.p.

 

18-weekse privé cursus

Bij deze cursus is instroom mogelijk vanaf elk gewenst moment. Er wordt geen les gegeven in de vakantie periodes of tijdens feestdagen. Met de 18-weekse duo of privé cursus heb je voor 18 lessen een garantie voor je vaste baan en tijd.

 

Privé

Prijs: €1440,- p.p.

10-weekse cursus

10-weekse groep cursus

Bij deze cursus is instroom mogelijk vanaf elk gewenst moment. Er wordt geen les gegeven in de vakantie periodes of tijdens feestdagen. Met de 10-weekse cursus heb je voor 10 lessen een garantie voor je vaste baan
en tijd.

 

Groep 4 personen

Prijs: € 200,- p.p.

 

Groep 3 personen

Prijs: € 267,- p.p.

 

10-weekse duo cursus

Bij deze cursus is instroom mogelijk vanaf elk gewenst moment. Er wordt geen les gegeven in de vakantie periodes of tijdens feestdagen. Met de 10-weekse duo cursus heb je voor 10 lessen een garantie voor je vaste baan en tijd.

 

Duo

Prijs: €400,- p.p.

 

10-weekse privé cursus

Bij deze cursus is instroom mogelijk vanaf elk gewenst moment. Er wordt geen les gegeven in de vakantie periodes of tijdens feestdagen. Met de 10-weekse privé cursus heb je voor 10 lessen een garantie voor je vaste baan en tijd.

 

Privé

Prijs: €800,- p.p.

5-weekse cursus

5-weekse groep cursus

Bij deze cursus is instroom mogelijk vanaf elk gewenst moment. Er wordt geen les gegeven in de vakantie periodes of tijdens feestdagen. Met de 5-weekse cursus heb je voor 5 lessen een garantie voor je vaste baan
en tijd.

 

Groep 4 personen

Prijs: € 100,- p.p.

 

Groep 3 personen

Prijs: € 134,- p.p.

 

5-weekse duo cursus

Bij deze cursus is instroom mogelijk vanaf elk gewenst moment. Er wordt geen les gegeven in de vakantie periodes of tijdens feestdagen. Met de 5-weekse duo cursus heb je voor 5 lessen een garantie voor je vaste baan en tijd.

 

Duo

Prijs: €200,- p.p.

 

5-weekse privé
cursus

Bij deze cursus is instroom mogelijk vanaf elk gewenst moment. Er wordt geen les gegeven in de vakantie periodes of tijdens feestdagen. Met de 5-weekse privé cursus heb je voor 5 lessen een garantie voor je vaste baan en tijd.

Privé

Prijs: €400,- p.p.

Losse lessen

Verbeter specifieke padelskills

Les inplannen mogelijk op elk gewenst moment. Een losse les is flexibel in te plannen. Er wordt geen les gegeven in de vakantie periodes of tijdens feestdagen, uitzonderingen in overleg. Je bepaalt zelf met wie je komt (max 4 personen).  

 

Groep 4 personen

Prijs: €20 p.p

 

Groep 3 personen

Prijs: €27 p.p

 

Duo 2 personen

Prijs: €40,- p.p.

 

Privéles

Prijs: €80,-

 

 • Bij het volgen van een losse les is een lidmaatschap bij TOC niet van belang.

Starters- of groepsclinics

Maak kennis met padel bij PadelNation

Clinic inplannen mogelijk op elk gewenst moment. Padel uitproberen? Dat kan door eenmalig een starters- of groepsclinic te volgen. Tijdens deze clinic worden de spelregels uitgelegd en toegepast. Dit is een mooie kennismaking met deze fantastische sport. Een clinic is flexibel in te plannen.

 

Starters- of groepsclinic
Prijs: €15 p.p.

 

 • Vanaf minimaal 4 personen te reserveren
 • 1 uur begeleiding en instructie door een gediplomeerde trainer
 • Minimum leeftijd 10 jaar
 • Inclusief padelrackets en ballen
 • Keuze uit Nederlands en Engels

 

TIP: leuk met collega's als bedrijfsuitje, met je vrienden als verjaardagscadeau of met je sportmaatjes om kennis te maken met padel!


Extra informatie

 • Alle lessen duren 60 minuten, langer is mogelijk op aanvraag.
 • Een clinic is voor echte starters en maar éénmalig te boeken per persoon. Indien interesse in het volgen van padellessen, dan volgt het normale lestarief.
 • Baanhuur is inbegrepen bij het lestarief.
 • Lessen zijn excl. padelracket. Deze zijn te huren bij de bar (€2,50 p.p. per keer), of aan te schaffen via onze webshop. 
  TennisNation en PadelNation, jouw tennis- en padelspecialist onder één dak.

Veel gestelde vragen

Kan ik een 18-, 10- of 5-weekse groep cursus volgen als ik alleen ben?

Ja dat kan. Wij proberen een groep van 4 personen voor u samen te stellen met andere spelers die ook geen volle groep hebben, of we laten u aansluiten bij een bestaande groep die nog een plekje overheeft.

Ik wil met 4 vrienden een 18-, 10- of 5-weekse groep cursus doen, maar hoe moet ik aangeven dat wij met elkaar samen willen?

Iedereen dient zichzelf in te schrijven via het formulier. Bij het kopje 'opmerkingen' kan ieder aangeven met wie hij/zij in een groep zou willen.

Wij zijn met een groepje van 3, maar willen niet graag met anderen, kunnen we dan nog wel padellen?

Ja, dat kan. Wanneer er punten gespeeld gaan worden of oefeningen waar 4 spelers voor nodig zijn, dan zal de trainer mee doen in de punten of oefen vormen. Het is dus geen probleem als je met 3 personen bent!

Regelt PadelNation mijn duo partner?

Nee, de cursist dient zelf zijn of haar duo partner te regelen voor de 18-, 10- of 5-weekse duo cursus.

Uit hoeveel lessen bestaat een 18-, 10- of 5-weekse cursus?

De 18-weekse cursus bestaat uit 18 lessen, de 10-weekse cursus bestaat uit 10 lessen en de 5-weekse cursus bestaat uit 5 lessen.


Inschrijfformulier

Vul het onderstaande formulier in om een les of clinic te boeken en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Les reglement

Klik op de onderstaande knop voor het les reglement.