Wij zijn PADELNATION

PadelNation is opgericht door Tim Jansen in 2022. PadelNation is een padelschool waarbij plezier en vooruitgang samen op 1 staan. Van beginners tot de gevorderde wedstrijdspelers, bij ons zal er altijd een passende plek voor je zijn. Naast de padellessen verzorgen wij ook padel clinics en evenementen.

PadelNation is samen onder 1 dak met Tennisnation. TennisNation houdt zich al een hele lange tijd bezig met padel, alleen naast de padel materialen, kleding en accessoires etc, wilden we ook heel graag padellessen gaan verzorgen en zo doende is de padelschool PadelNation ontstaan. In 2022 is Tim gestart met de padelleraren opleiding van de KNLTB Padel in Houten en is nu een gecertificeerd leraar!

Start je net met padel en weet je niet waar je mee moet beginnen of hoe alles werkt (Denk dan bijvoorbeeld aan het inschrijven voor je 1e toernooi of welk racket het best bij jou past etc)? Aarzel dan niet en stuur ons een mailtje met al je vragen, wij geven je dan vrijblijvend advies!

De trainer Tim Jansen

Ik ben Tim Jansen, 23 jaar en woonachtig in Krimpen aan den IJssel.

In 2018 ben ik in aanraking gekomen met padel toen ik in Spanje was voor een tennistoernooi. Ik werd uitgedaagd door 2 Spaanse mannen van 50+ om een wedstrijdje te padellen, waarbij ik dacht dat ik het klusje even ging klaren. Je voelt 'm natuurlijk al aankomen, dat ging alles behalve eenvoudig. 

Nadat ik de 1e keer op een padelbaan had gestaan was ik meteen verkocht (wie niet?). Ik heb daarna in de loop der tijd veel gepadeld, toernooien en competitie gespeeld. In 2022 heb ik mijn padellelaren licentie gehaald, waardoor ik nu mijn kennis en enthousiasme over kan brengen aan andere spelers! 

Ik hoop dat ik jullie snel tegen zal komen op de padelbaan!